Over Snitser Borrelplank

Snitser Borrelplank

Snitser Borrelplank is een initiatief en onderdeel van Rondvaartbedrijf Allure uit Sneek. U kunt bij Rondvaart Allure het “Borreltocht met Allure” arrangement bestellen met onze heerlijke borrelhapjes.

Het idee van de Snitserborrelplank is ontstaan aan boord van onze rondvaartsloep de Venezuela (1906 ). Een aantal jaren geleden hebben wij het Allure-borrelarrangement geïntroduceerd en is dit initiatief een bekroond succes gebleken!

Daarnaast zijn we in het vorig seizoen begonnen met een ander leuk initiatief nl. de vrijmibo-tocht, een gezellig borreltocht voor bedrijven, vrienden en andere gezelschappen die de week gezellig af willen sluiten.


Steeds vaker werden wij gevraagd om een borrelplank samen te stellen voor feestjes en andere gezellige bijeenkomsten en is het inmiddels een uit de hand gelopen verhaal geworden.

Een aantal weken geleden hebben we een toepasselijke naam gevonden voor onze nieuwe telg, nl. De Snitserborrelplank.

Wij vinden het inmiddels een geslaagde combinatie, nl. gasten rondvaren in onze exclusieve sloepen en het cateren van luxe borrelplanken/borrelhapjes.

Onze goed gevulde borrelplanken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn de versproducten afkomstig van de door ons als beste uitgeselecteerde topleveranciers, alle bestellingen worden dagelijks door ons vers klaar gemaakt.

Naast het maken van exclusieve borrelplanken zijn wij ook inzetbaar als cateraar op locatie! Hierbij moet u denken aan ontbijtjes, borrels en andere leuke bijeenkomsten, zoals samenkomsten met vrienden, collega’s of familie, om samen gezellig te borrelen en het leven te vieren

Wij brengen de bestellingen persoonlijk bij u thuis in Sneek e.o.

Scroll naar boven